onsdag 7. november 2012

Er det for seint?

Jeg har fremdeles ikke fått all løken i jorda... Er det for seint for disse stakkarene? Bakken er frossen, så jeg må vel ut med føneren hvis jeg må få tint opp litt jord. Jeg antar noen av dere ivrige havefolk har vært innom denne problemstillingen. Tips?

10 kommentarer:

 1. Jeg har jo hørt om folk som har hakket seg gjennom telen for å sette løk, så det går sikkert bra, det! Bare du får hull på jordskorpen :)Men du må vel kanskje ha litt hjelp til det!
  Ønsker deg lykke til!

  SvarSlett
 2. Det går jo å plante de i potter eller krukker også. Etter at de har blomstret til våren kan du flytte de til bedet om du vil.
  Lykke til uansett hvilken metode du velger!
  Klem!

  SvarSlett
 3. Spett, spiss spade eller isbor... Funker helt fint. Det skal MYE tele til før fu ikke får gravd et hull-

  Om om du skulle være så uheldig at det virkelig er for sent, kan løsningen være å legge løkene oppå bakken, og helle sekkejord som er tint innendørs over den.

  Som siste utvei setter du løken i potter. Noen har hell med seg - min har det med å råtne i stedet for å blomstre med pottemetoden.

  SvarSlett
 4. Jeg er en av dem som har hakket meg gjennom telen, og stampet jorda på plass over løkene. Lykke til! Anne

  SvarSlett
 5. Jeg har satt potter med løk inne i en kjellenedgang hor det er tørt, men like kaldt som ute. Jeg har ikke prøvd dette før, så jeg er litt spent på om det blir vellykket.

  Lykke til uansett hva du går for!

  SvarSlett
 6. Jeg la løk oppå frossen jord i fjor. Så noen sekker med tint jord oppå der. Fantastisk blomstring i vår! Funker fifnt. Jeg har nok ikke så stor sjans til å få til noe her, for her har snøen også kommet, og har tenkt å putte siste rest i store potter og sette ut.

  SvarSlett
 7. Takk for svar! Det er fremdeles håp skjønner jeg. Om jeg ikke kommer meg igjennom telen, legger jeg de oppå med jord over. Eller finner frem ei potte. Supert at dere deler erfaringer:)

  SvarSlett
 8. Jeg har samme problem. Kjøpte løk for et par dager siden, men ettersom det er tele tenkte jeg å sette de i potter. Men det var jo et veldig godt tips å legge de i bedet og helle jord over (tusen takk!), så jeg tror jeg kommer til å gjøre det.
  Det er mange flinke bloggere som har gode råd å dele :)

  SvarSlett
 9. Løk kan du vel sette så lenge du klarer å få hull til dem?! Men helt ultimat er det vel ikke.. jeg har satt løk til helt oppunder jul for min del. Plutselig så kommer man over et uimotståelig tilbud dom fyll en pose... Ellers er jo urner m god drenering et alternativ da :)

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du legger igjen en melding til meg!

Dersom du ikke har blogg, kan du kommentere som Anonym:
* Skriv inn kommentaren i kommentarfeltet
* Velg Kommenter som: Anonym
* Trykk Publiser

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...