mandag 15. oktober 2012

VinterdagI går var det 14. oktober, dagen som i følge primstaven og tidligere tiders kalender den første vinterdagen. For meg innleder dette førjulstida og det er nå "lov" å begynne, iallefall å tenke på, forskjellige julepuslerier. Her på bloggen vil jeg markere dette ved å vise bilder av et kjent julested vi nylig besøkte. Kjenner du deg igjen her?


 
Vi har selvfølgelig vært på besøk utenfor huset til skomaker J.P. Andersen i Skomakergata. Skomakergata i Dyreparken er bygget etter adventsserien Jul i Skomakergata, som ble produsert i 1978 etter et manus av Bjørn Rønningen, og sendt første gang på NRK TV i 1979.

Bildet til venstre har jeg dessverre ikke tatt selv, men lånt fra det mangfoldige internettet.

Litt tidlig å innlede førjulstida, synes du kanskje. Jada, men veldig koselig :) 6 kommentarer:

 1. Jeg forstår deg veldig godt at du begynner nå. Når mine barn var små startet vi også med sånne koselige aktiviteter lenge før det var jul. Kos dere med den lange førjulstiden!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er så hyggelig! Men det er selvfølgelig tidlig, så vi begynner bare å tenke på det. Julebøkene er fremme, så vi kan lese disse på senga om kvelden.

   Slett
 2. Nog ser det koselig ut, med små hemma är det något exktra med förjul, men för mig (gamla dam) är det lite för tidigt..

  SvarSlett
  Svar
  1. Koselig er det, men jeg er enig i at det er litt tidlig. Gamla dam, jeg er sikker på du er riktig ung og sprek;)

   Slett
 3. Hi-hi, det er lov å starte bittelitt når en har små barn. Skomakergata kunne jeg godt ha sett opp igjen også, men NRK vil ikke sende den på nytt. Dagens barn trenger sikkert mere moderne saker :)

  SvarSlett
 4. Det er vel kanskje litt i seneste laget å kommentere dette innlegget nå, men syntes det var så koselig. Visste ikke at de hadde bygd opp Skomakergata i Kristiansand. Hadde vært veldig koselig å se stedet, kanskje mer for meg enn ungene. Hi hi..

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du legger igjen en melding til meg!

Dersom du ikke har blogg, kan du kommentere som Anonym:
* Skriv inn kommentaren i kommentarfeltet
* Velg Kommenter som: Anonym
* Trykk Publiser

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...