mandag 20. august 2012

Sommerblomster og jordbær

Så var det mandag igjen og stille i huset - en perfekt anledning til å ta en runde med kameraet. Det er ikke så mye annet enn sommerblomstrene som blomstrer her for tiden. Når jeg får meg et skikkelig staudebed, vil jeg ha noen høstblomstrende planter.

Fuchsia'en Annabel er utrolig flott. Den har blomstret rikt hele sommeren og det ser ut som den kommer til å fortsette med det. Annabel har hvitrosa fylte blomster og klarer seg fint både i regn og sol.

Fuchsia Annabel


Tidligere i sommer sådde jeg Blomsterlin, og nå har det kommet kjempefine mørkerøde blomster her.

Blomsterlin Linum grandiflorum


Lete, lete etter jordbær! Mamma'n har ikke fått smake på disse ennå, siden småjentene er tidlig frempå.På jordbærampelen kommer det fremdeles mye bær.
Her ei inneplante som jeg liker veldig godt. Kaffeplante i en gammel 'oldemor-kaffeboks' (takk til min lillebror på Skartveit for den).

Coffea arabica


Ved inngangen til bringebærplanene har det blitt nytt skilt:
Her er et av mine ventebed. Dette grenser ut mot skogen som bloggen er oppkalt etter. I forrige uke kjøpte jeg en den hvite lykten her. Nå som kveldene er blitt mørkere, er det så koselig å tenne stearinlys i lykten på kvelden.9 kommentarer:

 1. Fuchsiaen din var virkelig flott........så deilig å kunne plukke jordbær så seint i sesongen.

  SvarSlett
 2. Riktig staselig den fuchsiaen, kjempediger og ett vell av blomster, riktig noe å være stolt av.
  Den kaffeboksen er ett skikkelig funn, husker jo min bestemor hadde sånn, sukk, tenk om en bare hadde skjønt verdien av tingene den gangen. Å jordbærene er ikke helt ferdige her heller, noen igjen ute. Riktig deilig med egen jordbær.
  Nyt dagene :)

  SvarSlett
 3. Oj, så utrolig nydelig din Fuchsia Annabel var! Jeg er faktisk mer glad i de hvite enn de røde! Sjarmerende med kaffiplante i gammel og fin kaffiboks :) Jeg har en kaffiboks med hengsla lokk som også er veldig gammel, så den tar jeg vare på! Koselig å tenne lys på kveldene, og nå begynner det å bli mørkt ute!
  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 4. Hei Eline:)
  Så hyggelig at du fant meg!...nå har jeg kikket nedover på bloggen din...sååå mye nydelig:)
  Flotte,inspirerende bilder:)
  Jeg kommer snart igjen:)

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelige kommentarer! Det setter jeg stor pris på:)
  God helg til dere alle!

  SvarSlett
 6. Nå har jeg kost meg med innlegget ditt, og gleder meg til flere. Det ser så koselig ut, og Fuchsia og Blomsterlin ser alldeles nydelig ut. Tror jeg må prøve meg på sistnevnte til neste år. Lekre er de. Ha en deilig helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig en kommentar og veldig hyggelig at du vil lese bloggen min:) Blomsterlin var veldig enkel, bare å så direkte. Og kommer med nydelige mørkerøde blomster.

   Slett
 7. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg! Så fin blogg du har!

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du legger igjen en melding til meg!

Dersom du ikke har blogg, kan du kommentere som Anonym:
* Skriv inn kommentaren i kommentarfeltet
* Velg Kommenter som: Anonym
* Trykk Publiser

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...