fredag 31. august 2012

Her er skauen "min"

Her er altså skauen "min". Jeg kalte bloggen 'I hagen ved skauen', siden jeg føler det er slik vi bor. Skogen er rett utenfor vinduene våre hele tiden. Vi trives godt med dette:) Tidligere har vi bodd i storbyen og ikke sett skog fra huset. Det er jo også et behagelig syn med furuskog, lyng og fjellknatter.
Tidligere har jeg absolutt ikke likt pelargoniaer, men jeg tok med et par stykker tidlig i vår. Og så har det snudd helt. De er jo så fantastiske! Blomstrer villig, tåler mye, fine farger og blader. Derfor kommer det her enda et pelargoniabilde, denne gangen av Emma Hagemo og Kronprinsesse Mary.
Et usedvanlig flott grøntområde:)


6 kommentarer:

 1. Jeg syns også pelargoniaer er knallfine - har hatt mange og de blomstrer jo så lenge. Pleide å ta de inn litt før det ble frost, så hadde jeg de lenge i stua også.

  Ellers er mine favoritter peoner (var så heldig at det var to store fine peonplanter i hagen til det nye huset vårt), hortensia (kan du tenke deg noen finere "blomsterhoder") og syriner (lukter fantastisk, men holder dessverre så kort inne).

  SvarSlett
 2. Skog er fint å se på. Mye penere å se på enn asfalt :-) Jeg bor nesten i skogen selv og trives også med det.

  SvarSlett
 3. Det er sååå deilig å bo i skogen, her er det skog på den ene siden, der tusler det rev og elg forbi. Veldig fint bare de ikke stikker innom hagen min for å spise lunch :))

  SvarSlett
 4. Åååååååå....så fint til du bor. Skog gir ei avslappandes atmosfere.
  Pelargonia har eg og fått sansen for. Men har funne ut at neste år skal eg ha dei åleine i krukka slik at eg kan bere dei under tak når det regnar så felt. Dei vert fort brune i blomsten og knuppane råtnar visst det regnar mykje. Lerer litt etter kvart :D
  Tusen takk for dine koslige kommentarar hos meg....det varmar.

  SvarSlett
 5. Det är så rogivande med skog.
  Jag bor i närheten av ett stort skogsområde och njuter av att kunna ta långa promenader.

  Ha en bra dag

  SvarSlett
 6. Takk for mange koselige kommentarer.

  Edrun: Så heldig at dikkan har så mange planter i hagen da, og de er jo så fine alle sammen.

  Marit, Tua og Gunilla: Heldige oss som bor så nær skogen!

  MarJE: Ja det er lurt å ha de i egen krukke. Ikke alle er like glade i regn. De skulle visst ikke ha så stor potte heller sa ekspeertene oppe på Hagemo.

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du legger igjen en melding til meg!

Dersom du ikke har blogg, kan du kommentere som Anonym:
* Skriv inn kommentaren i kommentarfeltet
* Velg Kommenter som: Anonym
* Trykk Publiser

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...