tirsdag 9. oktober 2012

Bytte husfarge (avstemning)

Her er huset vårt, sett fra skauen. Til våren skal huset males. Vi vil bytte selve husfargen, mens karmene kommer til å forbli røde.Spørsmålet er selvfølgelig: hvilken farge skal vi velge?
Forrige uke malte jeg tre fargerprøver:


BergTjærebrun


Labrador

Her kommer spørsmålet mitt til dere:

12 kommentarer:

 1. Jeg synes at Berg og Labrador var temmelig like, så jeg stemte på Berg. Ikke lett å se forskjellen på de to, men fine var de. Jeg synes den faqrgen passet best til belegningsteinene rundt huset. Lykke til med valget!

  SvarSlett
 2. Jeg liker tjærebrun. Lykke til med fargevalg.

  SvarSlett
 3. Ville egentlig ha hatt Berg med hvite karmer, men mot det røde likte jeg tjærebrun :-)

  SvarSlett
 4. Nå har jeg stemt også. Når du skal beholde de røde karmene, ville jeg gått for tjærebrun. Det er ikke så lett å bestemme seg for farger hverken ute eller inne.
  Lykke til!

  SvarSlett
 5. Lykke til med fargevalg . Ikke lett. Jeg synes det var flotte jordfarger alle sammen, men stemte på tjærebrun sammen med de røde karmene. Det ble en varm kombinasjon. Se litt på nabohusene om dere bor tett- og velg noe som går sammen med de nærmeste husene.

  Jordfarger blir aldri helt feil uansett. De fargene går så fint sammen med vegetasjonen og er flott også på vinteren.

  SvarSlett
 6. Jeg gikk for den jeg oppfatter som den klareste fargen.
  Så det ble Labrador.

  SvarSlett
 7. Med raue vinduer, ville eg gått for tjærebrun. Ellers trur eg berg med kvite vinduskarmer hadde vore gruuuleg fint :)

  SvarSlett
 8. Takk for svar, dikkan!
  Eg er heilt enig i at Berg og kvite kanter sikkert hadde blitt veldig bra. Dessverre orker me ikke ta jobben med å bytte farge på vinduene ennå, så de kommer te å bli røde fram te me får bedre tid. Tjærebrun og rødt blir nok bra. Me skal tenke på det gjennom vinteren og male te våren.

  SvarSlett
 9. Lykke til med valget! Jeg gikk for tjærebrun, ettersom jeg synes den harmonerer best med det røde. Det er ikke lett å bestemme seg, har nettopp vært gjennom samme prosessen selv. Vi skal også male huset neste år. Vi har nemlig omtrent samme gulfarge som dere, gleder meg til å dekke over den :-)

  SvarSlett
 10. Heisann!

  Hvilken farve er valgt? Jeg ville ha tjærebrunt hus, men Herren i Huset sa det ble så fort sprekker og tørt på sørveggen, så det er blitt kremgult! Har svarte vinduskarmer mm som et plaster på såret!

  SvarSlett
 11. Utrolig gøy å se at du har brukt avstemning. Det var sannelig lurt. Må visst prøve det en gang.

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du legger igjen en melding til meg!

Dersom du ikke har blogg, kan du kommentere som Anonym:
* Skriv inn kommentaren i kommentarfeltet
* Velg Kommenter som: Anonym
* Trykk Publiser

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...